ALUMINIUM 2022

2022

27-29 Eylül 2022 tarihleri arasında Düsseldorf Exhibition Centre’de gerçekleştirilen Aluminium 2022’te, Almanya’daydık.

Vig Metal olarak alüminyum sektöründe dünyanın önde gelen ticaret fuarı ve B2B platformu olan ALUMINIUM 2022'de levha ve rulo alanlarında yenilikçi alüminyum çözümlerimizi gururla sunduk.

Sektörün en önemli platformu olarak görülen Aluminium 2022, tedarik zinciri boyunca 100’den fazla ülkeden bizim gibi büyük üreticileri, bayileri, tedarikçileri ve son tüketicileri bir araya getirdi. Alüminyumda otomotiv, makine mühendisliği, bina ve inşaat, havacılık, elektronik, paketleme ve nakliye çözümlerine odaklanan Aluminium 2022 fuarında biz de hizmet verdiğimiz sektörleri, yeni yatırımlarımızı iş ortaklarımızla paylaştık.

Vig Team Bu yıl ‘Sharing a Vision’ konseptiyle gerçekleşen Aluminium 2022’de, önemi giderek artan ve şirket vizyonumuzla birleştirdiğimiz sürdürülebilirlik, nötr alüminyum, döngüsel ekonomi için yeniliklerimiz ve en iyi uygulamalarımızı paylaşmaktan da büyük mutluluk duyduk. “Sürdürülebilir Vizyon, Sürdürülebilir Dünya” sloganımızla şekillenen standımızda en büyük yatırımımız dünya için neler yaptığımızı sunduk.

Mevcut müşterilerimiz, iş birlikçilerimizle bir araya gelip potansiyel müşteriler ve yeni ortaklarla tanışma fırsatı bulduğumuz fuarda, yenilikçi teknolojilerimiz, kişiselleştirilebilir ürünlerimiz ve yüksek katma değerli alüminyum çözümlerimiz hakkında ziyaretçilerimize kapsamlı bilgi verdik.

Alanında uzman, deneyimli satış ve pazarlama ekibimiz, 4A24’te bulunan standımızda konuklarımızı, şirketimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile bilgilendirip, sorularını yanıtladı. Vig Metal’i daha yakından tanımak, ürün-hizmet ve özel çözümlerimizi öğrenmek için standımızı ziyaret eden herkese çok teşekkür ediyoruz.

2024’te yeniden Düsseldorf'ta buluşmak üzere.


VALU | VİG METAL SÜRDÜRÜLEBİLİR VİZYON FİLMİ
© Vig Metal • Bilgi Toplumu Hizmetleri • İletişim Bilgileri • KVKK • KVKK Başvuru Formu
Takip Edin!